Liz Fekete i København (Video)

Fredag den 28. september 2018 afholdt Eftertryk Magasin i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke et arrangement med den britiske forfatter Liz Fekete. Fekete talte med Anas Kababo om hendes seneste bog, Europe’s Fault Lines: Racism and the Rise of the Right (VERSO, 2018).

Bogen, der udkom i år, er en fortsættelse af hendes første værk A Suitable Enemy (Pluto Press, 2009). Fekete er kendt for sit praktiske fokus og faktuelle tilgang til racisme-problemet. Begge hendes bøger er præget af møjsommelig kortlægning og kontekstualisering af nyere tiders racistiske hændelser på det europæiske kontinent. Hendes seneste bog rummer også en ideologikritisk analyse af ‘det nye højre’ og dets fremvækst. Her kan du se og høre hendes samtale med Anas Kababo.

Læs også et interview med Fekete og en anmeldelse af hendes bog her på Eftertryk.

Print Friendly, PDF & Email