Eftertryk Magasin

Et nyt digitalt tidsskrift om politik, litteratur og kultur. Korte, rammende indspark, og lange, reflekterede betragtninger om tidens væsentligste spørgsmål udgives fortløbende.

Eftertryk forholder sig ikke partout kritisk til de herskende anskuelser i samtiden. Men når sagen forholder sig kritisk til de hævdvundne opfattelser, holder vi os til sagen.

Det er ikke de store bogstavers massive tryk, ej heller de skjulte politiske aftryk, ikke positionering på højtryk, men eftertankens præcise eftertryk, du får hos os.

Vores produkt er kort sagt: Ord der bliver stående.

Eftertryk Magasin blev stiftet i 2017 af Uffe Kaels Auring og Poya Pakzad. Al tekst på siden tilhører forfatteren og Eftertryk. Det er dog frit tilladt at kopiere og distribuere tekst fra Eftertryk med behørig kildeangivelse i undervisningsøjemed på alle uddannelses- og forskningsinstitutioner. Enhver citering af tekst fra siden på andre medier skal henvise til eftertrykket.dk samt forfatterens navn og tekstens titel. Gengivelser af tekst på flere end 150 ord skal ske efter aftale med Eftertryks redaktion.

Ønsker du at bruge tekst og indhold fra hjemmesiden, kan du kontakte os på e-mail: eftertryk@eftertrykket.dk.

Eftertryk er tilmeldt Pressenævnet.