Et klassifikationsproblem

Hvad ville man kalde det, hvis et dansk statsmedie jævnligt bragte korrekte indslag om, hvorledes et andet lands statsmedier udgør en ”statspropagandamaskine”, som ”hjernevaske[r] folk”, ”misled[er] på det groveste”, retfærdiggør ”aggression mod en suveræn stat” og taler magthaverne ”efter munden”, men aldrig omtalte, hvorledes det selv taler magthaverne ”efter munden” og retfærdiggør ”aggression mod suveræne stater”? 1

  1. Oplysning om propaganda?
  2. Propaganda?

 

 Udgivet 25. oktober 2014

Print Friendly, PDF & Email
  1. Citaterne er fra et indslag om russisk statspropaganda fra P1-programmet Europa lige nu, hvori den lettiske viceudenrigsminister, Viktors Makarovs, optræder som ekspertkilde. Lyt til indslaget her:

    Mange lignende indslag er blevet sendt på P1, siden “Ukraine-krisen” opstod.